0-1 Mattias Jönsson (Martin Jönsson) 6 min
2-2 Anders Nilsson (Anders Mårtensson) 69 min
2-4 Filip Zahn (Martin Jönsson) 88 min

Varningar
Fredrik Sjöstedt 49 min

Supervändning i toppmötet borta mot Askeröd.
Östra Torp tog på lördagen sin tredje raka seger då man bortaslog Askeröd. Redan i den 3:e minuten slår Askeröd en genomskärare rakt genom Torps försvar och en forward kommer ensam men Anders Ohlsson lyckas göra en utmärkt räddning på avslutet. I den 6:e minuten får Östra Torp en frispark på högerkanten en bit in på Askeröds planhalva. Martin Jönsson stegar upp och slår en perfekt frispark mot bortre stolpen där Mattias Jönsson når allra högst och elegant knoppar in 0-1 i det högra krysset. I den 8:e minuten frestar Askeröd Anders Ohlsson med ett tungt skott men Anders lyckas tippa bollen över mål. I den 12:e minuten skjuter Mikael Fransson utanför från nära håll. I den 15:e minuten rinner en Askerödspelare genom och avslutar kallt till 1-1. Nu tar Askeröd över mer och mer och Östra Torp har svårt att få till något organiserat anfallsspel. Askeröd rullar runt fint och det känns som om ett mål närmar sig. I den 36:e minuten lyfts ett inlägg in i Östra Torps straffområde och en Askerödspelare når högst och nickar fram bollen till en Askerödforward som blir fri och placerar snyggt in 2-1 via stolpen. I den 41:a minuten haltar Mikael Fransson av och in kommer Fredrik Sjöstedt. I den 44:e minuten slår Martin Jönsson en fin hörna där Anders Nilsson går upp och får på en bra nick som tyvärr går mitt på målvakten. Första halvlek slutar 2-1 till hemmalaget där Östra Torp var det bästa laget i 10-12 minuter för att sedan övergå till Askeröd dominans under sista halvtimmen där vi hade det oerhört tufft att få tag på Askeröds skickliga innermittfältare. Fredrik Sjöstedt tar en position lite bakom Kaj Nurmi på mittfältet och det draget var mycket lyckat! Fredrik var ständigt spelbar under andra halvlek och satte igång nästan alla attacker. I den 55:e minuten slås en boll upp på handen på en Askerödspelare i eget straffområde dock utan åtgärd från domaren. Östra Torp trummar på och skapar en hel del halvchanser. Askeröd däremot blev tagna på sängen av Östra Torps uppryckning i andra halvleken. I den 67:e minuten vänder Anders Nilsson snyggt bort försvararen och skjuter ett hårt skott mot bortre där bollen dessvärre tar i insidan av stolpen, returen far ut till Patrik Andersson som skjuter direkt där bollen går 1-2 decimeter utanför mål... I den 69:e minuten slår Filip Marras en bra frispark in i Askeröds straffområde där inbytte Anders Mårtensson når högst och nickar fram bollen till måltjuven Anders Nilsson som sätter dit 2-2 från nära håll. Vilt jubel i Torplägret och vi kände att vi SKA vinna detta. I den 75:e minuten kommer även Sebastian Lindahl och Filip Zahn in istället för Patrik Andersson och Filip Marras och båda de inbytta visar också fina takter. I den 85:e minuten rivs Anders Nilsson ner en bit utanför Askeröds straffområde. Kaj Nurmi går fram och placerar bollen över muren in i mål fram till 2-3 ledning för Torp. Vilken vändning!!! I den 88:e minuten får Martin Jönsson bollen på egen planhalva på vänsterkanten. Martin spelar bollen fram till Filip Zahn som på egen hand springer med bollen 40 meter och när han når straffområdet placerar han enkelt in 2-4 för Östra Torp! I den 90:e minuten får Filip Zahn ett nytt friläge men Filips avslut den här gången blir för tamt. Matchen slutar med en 2-4 seger och Torparna visar oerhörd moral och kämpaglöd. Allra bäst i Östra Torp var Fredrik Sjöstedt som dominerade mittfältet i andra halvlek. Anders Nilsson blir också bara bättre och bättre och gjorde mål för tredje matchen i följd. Poängligaledaren Martin Jönsson svarade för två nya assists och är nu uppe i 6 assists på tre matcher. Östra Torp leder nu serien på full pott 9 poäng. Närmast efter följer Rydsgård på 7 poäng. I nästa match väntar Rydsgård i en tidig seriefinal på bortaplan på lördagen den 2:a maj klockan 15.00.